Torchlight II


*Spel uitleg:

Torchlight II blijft dezelfde kunst-stijl die velen hebben genoten, maar het is misschien niet toeslaan elke speler fancy. Deze cartoony stijl, hoewel, werkt zeer goed met de soort van subtiele humor die is genaaid in het spel. Deze actie-RPG ook niet gericht is op het verhaal helemaal niet, dus terwijl het universum wordt gevarieerd in termen van vijanden, kaarten en locaties, het enige dat drijft spelers vanaf dan de eindbaas is de buit.


Dit betekent niet dat Torchlight II niet leuk is met alle middelen. In feite is het erg leuk om de willekeurig gegenereerde kerkers te navigeren en de vele verschillende soorten monsters vechten, van gigantische bugs aan zombies. De buit systeem kan ook zeer de moeite waard, kan je de meest zeldzame item beschikbaar voor gebruik door je klas, of je kan de crappiest wapen dat je klas niet kan zelfs gebruik maken van krijgen.

Het is heel moeilijk om de laatste versie Runic's niet te vergelijken met Diablo III, met hen beiden is hetzelfde type spel en het vrijgeven van in hetzelfde jaar. De multiplayer is zeer vergelijkbaar tussen de games, maar ik vond dat de moeilijkheid leek een beetje beter te schalen in Torchlight II, met teamwork zijn een echte prioriteit in termen van aparte klassen, vergelijkbaar met invallen in de meeste MMO's uit vandaag.

*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ 18,99 / Steam



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...