Elemental Fallen Enchantress


*Spel uitleg:

Een wereld om te bouwen ... of vernietigen.

"Een oorlog komt ... een oorlog tussen Oost en West - tussen koninkrijken en keizerrijken, tussen mens en Fallen. Een toekomst van bloed en dood, van chaos en vernietiging. "- De Oracle Ceresa



Ontwerp uw vorst met unieke talenten en wapens voor de proeven vooruit. Leer krachtige spreuken om eenheden te betoveren, elementalen te roepen, of degenen die tegen u te vernietigen. Gevonden steden en onderzoek technologieën om uw invloed uit te breiden. Stuur uw kampioenen op quests te oude artefacten, winst bondgenoten, te herstellen of de grote rijkdom verloren tijdens de Cataclysm te verkrijgen.

Het land is niet alleen te wachten om te worden geclaimd, het moet veroverd worden. Darkling kampen, ogre holen en grotten wachten om ontdekt te worden dot het landschap. In afgelegen hoeken van de wereld, onvermoeibare butchermen, viel demonen en legendarische locaties zijn klaar om te worden gevonden. Verkennen Varda, een pre-Cataclysm stad verdedigd door golems die draaide op de burgers en maakte de stad in een gevangenis. Versla Sarog naar de Tempel van de Draak en werven Ashwake Dragons beweren dat uw zaak. Aanspraak maken op de Flooded Graveyard of de Pit van Sarpah de krachtige magische energie van die locaties te benutten.

*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ 29,99 / Steam




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...