Left 4 Dead




*Spel uitleg:

Left 4 Dead (L4D) is een nieuwe actietitel van Valve, de makers van Counter-Strike en Half-Life. Deze game zal het coöp-genre naar een compleet nieuw niveau tillen, net zoals Counter-Strike en Half-Life dat hebben gedaan voor multiplayer en single-player actiegames.

Met een eigentijds horror-universum als achtergrond, moeten vier "Survivors" het in het speltype Survivor Co-op samen opnemen tegen hordes zombies en angstaanjagende "Baas"-mutanten. Dit speltype bestaat uit vier uitgebreide campagnes in woonwijken en op het platteland. Elke campagne heeft een hoofddoelstelling en wordt gespeeld op vijf uitgestrekte kaarten. De campagnes zijn aan elkaar gekoppeld en vormen het volledige ontsnappingsverhaal van de Survivors. Het Survivor-team kan bestaan uit 1 tot 4 spelers: je kunt dus in je eentje spelen of met meerdere spelers coöp-campagnes spelen.

De Survivors en zombies die niet door een menselijke speler worden bestuurd, worden bestuurd door de super-geavanceerde AI-technologie. De AI Director vormt het brein achter deze technologie. Dit proceduresysteem volgt de ervaringen van de spelers en past de snelheid en moeilijkheidsgraad aan zodat elk spel een unieke ervaring wordt. Het spel is dus geen enkele keer hetzelfde.

In het speltype Vs. kun je in de huid kruipen van een Survivor of van een van de vier "Baas"-mutanten. Elke mutant beschikt over een andere buitengewone eigenschap. Zo heeft Smoker een lasso-tong van 50 meter en zit Boomer's buik vol explosief methaangas: weer

*Te spelen op

Pc, Xbox

*Prijs / te koop bij:

PC - Eplaza - €29.99
PC - Bol.com - €28.99
PC - Freerecordshop - €26.50

Xbox 360 - Bol.com - €30.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €22.50

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...