Big Brain Academy


*Spel uitleg:


De game test het rationeel denkvermogen en de mentale reactiesnelheid in een serie van opgaven die telkens binnen 60 seconden voltooid moeten worden. De opgavenzijn verdeeld in vijf categorieën: logica, geheugen, analyse, rekenen en visie. Elk van deze categorieën is weer verdeeld in drie sub-categorieën, waardoor maar liefst 15 verschillende soorten oefeningen je hersenmassa stevig aan het werk zetten.


Big Brain Academy is leuk om alleen te spelen, maar komt pas echt goed tot zijn recht in de multiplayer-stand, waarin vrienden hun mentale vermogens tegen elkaar kunnen beproeven! In de draadloze stand Versus kunnen maximaal 8 spelers tegelijk in alle 15 categorieën tegen elkaar strijden. Hierbij proberen alle spelers om als eerste een vooraf bepaald aantal punten te halen, het zogenaamde hersengewicht. Spelers verdienen punten met elke correct beantwoorde vraag, waarbij het aantal punten afhankelijk is van de snelheid waarmee de vraag wordt beantwoord. Niet correct beantwoorde vragen leveren puntenverlies op, dus is het ook verstandig om niet te haastig te antwoorden. Als een speler het vereiste aantal punten heeft gehaald is het spel afgelopen en mag de speler met het laagste aantal punten de volgende uitdaging selecteren. Wat de multiplayer-stand nog mooier maakt, is dat er dankzij de DS Download Play slechts één Game Card nodig is om met 2 tot 8 spelers samen te spelen!
Alle opdrachten in Big Brain Academy laten de speler zoveel mogelijk vragen beantwoorden binnen 60 seconden. In het speltype Examen begint elk programma met een eenvoudige, visuele uitleg ervan. Elk van de speltypen richt zich op een ander soort opdrachten, gepresenteerd als leuke uitdagingen om verschillende delen van het brein te trainen.

*Te spelen op:
NDS , Wii

*Prijs / te koop bij:
NDS:
€ 24,99 / bol.com
€ 28,50 / free record shop

Wii:
€ 32,99 / bol.com
€ 28,50 / free record shop

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...