Prey 2


*Release : 01-01-2013

*Spel uitleg:

US Marshal Killian Samuels is een passagier op een vlucht met meerdere passagiers die crasht op de Sphere. Het blijkt dat het vliegtuig is neergehaald door aliens. Killian is de enige overlevende. Na de crash raakt hij betrokken in een kort gevecht met vreemdelingen en wordt hij bewusteloos geslagen.

Hierna springt de tijd enkele jaren verder. Killian is nu een premiejager op de buitenaardse planeet Exodus. Hij is zich bewust van zijn vaardigheden maar heeft geen idee wat er met hem is gebeurd sinds zijn ontvoering. In eerste instantie gelooft hij dat hij de enige mens op Exodus is, totdat hij Domasi 'Tommy' Tawodi (de hoofdrolspeler uit de eerste Prey) tegen het lijf loopt. Tommy meent dat ze elkaar al eerder hebben ontmoet maar dit kan Killian zich niet herinneren. Hij probeert uit te zoeken wat er allemaal is gebeurd en probeert de gaten in zijn geheugen te dichten.

In de open wereld game in Prey 2 kun je gaan en staan waar je wilt. Je kunt mensen net zo goed ondervragen als neerschieten. Kom erachter wat er gebeurd is en probeer erachter te komen wie je vijanden zijn.


*Te Spelen op

PC, PS3, Xbox 360

*Tekoop bij:

PS3 - Eplaza - €59.99
PS3 - Gamemania - €59.99

Xbox 360 - Eplaza - €59.99
Xbox 360 - Gamemania - €59.99

PC - Eplaza - €49.99
PC - Gamemania - €49.99

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...