Democracy 2


*Spel uitleg:

Democratie 2 is de ultieme politieke strategie / simulatie spel. Het spel simuleert de motivaties, loyaliteit en wensen van iedereen in het land. Als president of premier, het is jouw taak om de balans van de behoefte aan inkomsten uit belastingen tegen de eisen van de kiezers. Wilt u uw land om een eco-vriendelijke groene paradijs zijn? Of een kapitalistische utopie? Wil je toegeven aan de patriotten, de liberalen of de religieuze pressiegroepen? Kun je misdaad onder controle zonder het vernietigen van de burgerlijke vrijheden van uw burgers? En houd je goede diplomatieke betrekkingen met de andere natiestaten?


Ondanks de complexe simulatie eronder, Democratie 2 is eenvoudig op te pikken. Een innovatieve gebruikersinterface toont de relaties tussen alles in het spel gewoon door de muisaanwijzer over een object. Het spel is 'turn-based', dus het is de ideale game voor diegenen die liever een intelligente, bedachtzame spel.

De sleutel tot het spel zijn het beleid 'schuifregelaars' waarmee u instellen hoe uw regering loopt. U kunt verhogen of belastingen te verlagen met een slider, of zelfs het onderwijsbeleid, of de rechten van werknemers te passen op precies dezelfde manier. Dit systeem zorgt voor een spel dat is gemakkelijk te leren en moeilijk te beheersen.
Democratie 2 omvat het hele scala van politieke overtuiging en beleid, van discussies over stamcelonderzoek en school gebed, door het verstrekken van de staat de gezondheidszorg en uitkeringen aan de werklozen, aan de overkant van de fiscale schuilplaatsen voor de rijken, de doodstraf, de militaire uitgaven en burgerrechten. Ongeacht waar u zich op politieke onderwerpen, heeft u de mogelijkheid om controle van de overheid te nemen en zet je ideologie op de proef.


*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ 18,99 / Steam



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...