Rome Total War II


*Release 3-9-2013

*Spel uitleg

Het strategiespel Total War: Rome 2 laat spelers meemaken wat het is om de eerste wereldveroveraar te worden. Je commandeert een glorieuze oorlogsmachine in een oude wereld. Domineer vijanden dankzij glorierijke overwinningen en wees politiek en economisch slimmer dan je tegenstanders.
Naar mate je groter en sterker wordt, zullen je aanhangers gemakkelijker volgen. Dit zorgt echter ook voor jaloezie en hebzucht. Wees dus alert, want je beste vrienden kunnen je grootste vijanden worden... Dat geldt ook voor Total War: Rome 2.

Het is aan jou te bepalen hoelang je vertrouwen houdt in je vrienden. Hoeveel durf jij op het spel te zetten om van Rome een gigantisch imperium te maken. Vecht je om de republiek in stand te houden? Wil je een alleenheerser zijn, en doe je dat dan met een fluwelen hand of een ijzeren vuist?
Total War: Rome 2 brengt strategie naar een nieuw niveau. Tienduizenden soldaten staan onder jouw controle. Door tactisch te manoeuvreren kan je veldslagen winnen, vijanden intimideren en dood, verderf en angst zaaien. Ervaar de grootsheid van Total War: Rome 2, of jou op een dikke pc of een laptop speelt maakt niet uit!

*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ 45,99 / bol.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...