Police Force




*Spel uitleg:

In Police Force moet jij de criminaliteit bestrijden en ervaar jij de harde hand van de wet op een unieke manier. Je gaat voorop in de strijd tegen de criminaliteit in een grote Duitse stad. De alarmnummers staan rood gloeiend. Het is jouw taak te patrouilleren in de hoop de criminaliteit te stoppen. Dag en nacht, dag in dag uit, weer of geen weer.


 

Niet alleen de criminaliteit maar ook heftige ongelukken komen voorbij op jouw werkdag. Daarnaast moet je flitspalen plaatsen of jagen op autodieven. De dag is lang niet zo saai als je zou denken. Ondertussen kan je opgeroepen worden bij een overval of een kidnapsituatie. Zelfs moord passeert de revue.

Zoals in elke grote stad is het belangrijk dat je de publieke orde weet te handhaven. Relletjes moet je op subtiele wijze de kop in drukken. Jij beheert de scheidslijn tussen vrede en anarchie, jij bent de man in het blauw, de man met gezag.

Het is jouw taak de criminaliteit aan te pakken! Doe je dit dan kom je hoger in de rangorde van het politie-departement!

*Te spelen op:

Pc

*Prijs / te koop bij:

€ 29,99 / bol.com

€ 28,00 / free record shop

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...