Rising cities


*Spel uitleg:

Rising Cities, de free game voor burgemeesters en strategen
In de nieuwe free game voor je browser, Rising Citiesm draait alles om macht, economie, strategie en stedenbouw. Bouw bij Rising Cities een miljonenstad, een megastad, een metropool! En dat natuurlijk allemaal gratis, zoals dat een goede free game betaamt.

Rising Cities: word de machtigste burgemeester
Goudkoorts bij Rising Cities! Iedereen wil in deze nieuwe free game een stuk van de taart hebben ... en een eigen bruisende metropool bouwen! De free game Rising Cities geeft je de unieke kans, om je kwaliteiten als geniale strateeg en manager te laten zien.

Strategie en planning
De weg naar de top vergt ook in de free game Rising Cities heel veel vindingrijkheid! Alleen met tactisch inzet ... goed grondstoffenbeleid ... en oog voor het welzijn van je burgers, zul je bij Rising Cities macht kunnen vergaren!

Zorg voor voldoende woonruimte voor de brave burgers van Rising Cities, haal de huur op en investeer je free game geld in industrie, elektriciteitscentrales, verkeer en nog vele andere gebouwen ... zodat niets een goude toekomst van je free game metropool nog in de weg staat.

Handel en industrie
Net als bij een echte stad, heeft je free game metropool, enorme hoeveelheden aan grondstoffen en energie nodig. Investeer bij Rising Cities in de industrie, laat de crisis aan je voorbijgaan ... en produceer de meest uiteenlopende consumptiegoederen. Daarmee kun je dan je vervolgens je metropool verder uitbouwen ... of neem ze mee naar de markt, en investeer in je handelsbetrekkingen met andere free game spelers.

*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ Gratis / http://www.risingcities.nl/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...