Resident Evil Revelations 3ds


*Spel uitleg:

Je wordt in deze bloedstollende game eropuit gestuurd om op zoek te gaan naar Chris Redfield, die voor het laatst gesignaleerd is op een gestrand cruiseschip. Wanneer je het schip onderzoekt moet je al snel vechten voor je leven, omdat er allerlei levensgevaarlijke zombie's op je jagen. En de munitie is beperkt!

Resident Evil: Revelations voor de Nintendo 3DS keert terug naar de roots van de bekende Resident Evil franchise. Hier draait het niet om zoveel mogelijk zombies voor het hoofd schieten, maar om de spanning van het niet weten wat er om de volgende hoek op je wacht. Het tempo is opzettelijk laag gehouden en je zal bijna nooit meer dan twee zombies tegelijk zien op je scherm, en dit is al meer dan genoeg om een dodelijke afloop te verzekeren.

Met sfeervolle geluiden en veel schrikmomenten lijkt het erop dat Revelations je weer een ware Resident Evil beleving zal kunnen geven, die echt angstaanjagend is. Relevations is een waar meesterwerk voor de 3DS in termen van graphics. Het bevat ook mooie en duidelijke 3D-effecten, waardoor het lijkt alsof je rechtstreeks in een virtuele driedimensionale wereld kijkt!

Resident Evil: Revelations is speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van de functies van de Nintendo 3DS. Je kunt bijvoorbeeld het touchscreen gebruiken om direct een wapen te kiezen of een voorwerp te gebruiken. Het schietsysteem laat je wisselen tussen een derde- en eerstepersoons perspectief, waardoor je nog meer bij de actie wordt betrokken. Het spel ondersteunt ook de nieuwe slider pad, dat de Nintendo 3DS voorziet van een tweede draaiknop en twee extra schouderknoppen, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om acties te ondernemen.

Zoals het hoort in het survival horrorgenre, moet je onder tijdsdruk opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en ontsnappen aan ontzagwekkende bedreigingen, gaande van zinkende schepen tot angstaanjagende zombieaanvallen. Je kunt ook samen met een vriend de zombies te lijft gaan in de coöperatieve modus die je vrijspeelt als de verhaalmodus hebt uitgespeeld. Durf jij de uitdaging aan?

*Te spelen op:
3DS

*Prijs / te koop bij:
€ 45,00 / free record shop
€ 52,99 / bol.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...