Frogger 3D


*Spel uitleg:

Frogger 3D is een terugkeer naar het beginsel van de klassieker, het welbekende 'straatje-oversteken', maar nu met een 3D twist.

Frogger 3D bevat een geheel vernieuwd graphics en level design. Maak kennis met veel nieuwe vrienden die Frogger door alle gevaren heen loodsen. De nieuwe game biedt zes nieuwe werelden en meer dan 60 unieke uitdagende stages. In Frogger 3D zwerft Frogger wederom weer door de straten en stoepen van zijn thuisstad, maar verkent ook nieuwe en exotische locaties waaronder New York, Het verre Oosten en zelfs andere dimensies.

De game's single-player optie laat spelers springen, ontwijken en bukken langs levensgevaarlijke obstakels. Door je aan te sluiten bij de vrienden van Frogger, kan je samen obstakels uit de weg ruimen, schade verminderen en donkere plaatsen verlichten naarmate je verder komt in het spel.

Je kan ook je vaardigheden tonen in de game's Forever mode's Street Pass battles waar het de bedoeling is om te voorkomen dat je asfaltvoer wordt, terwijl er een competitieve draai is gegeven aan de four-player matches.

*Te spelen op:
3DS

*Prijs / te koop bij:
€ 46,00 / free record shop
€ 54,99 / bol.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...