Sim City review


Sim city 5
De beste city building game ooit of de mislukste game ooit?

Wat houdt Sim City in?
Sim city is de nieuwste city building game die er momenteel op de markt is.
In deze uitdagende game moet jij je eigen stad(Steden) opbouwen en deze steeds verder uitbreiden. Je krijgt in de game te maken met allerlei opdrachten en uitdagingen. Zo moet je je burgers tevreden stellen door parken, ziekenhuizen, politie bureaus en nog veel meer aan te leggen.
Je zult in Sim City rekening moeten houden met van alles en nog wat, bijvoorbeeld de windrichting, wanneer deze verkeerd waait kunnen je burgers ontevreden raken door de vervuilende lucht van de fabrieken die hun kant op waait. Door deze levensechte problemen zorgen de makers  wel voor een zo realistisch mogelijke speel ervaring. Maar lukt het jouw om je stad door alle problemen te lozen en de beste stad van allemaal te hebben.


Bugs ?
Spelers melden al vanaf het begin dat er veel mis is aan de game, zo vielen de online mogelijkheden vaak uit en kwamen er talloze bugs in voor.
Sim City melden al dat dit `kinderziektes`van de game waren en dat deze natuurlijk opgelost zouden worden.  Dit is voor een deel gebeurt, zo zijn de online mogelijkheden al voor een goed deel hersteld en werkt het al een stuk beter dan in het begin.
Maar buiten de online problemen bleek de game ook vol met bugs en andere ergernissen te zitten. Zo kan het zijn dat wanneer je lekker een aantal mooie steden hebt gebouwd dat ze weg zijn nadat je ze gesaved hebt, dit is natuurlijk erg frustrerend. Ook zijn er talloze bugs waardoor de game vast loopt, als voorbeeld kan het wel eens zijn dat een voertuig stopt en hiermee heel je stad kan platleggen en hiermee ook je handel met de steden.
Ook de handels functie wekt ergernis op bij de spelers van Sim City, zo kan het zijn dat je perfect je handels systeem hebt opgebouwd maar dat deze plotseling uitvalt en je geen reden kan vinden hoe dat dit mogelijk is.
Dit zijn maar een paar voorbeelden van bugs, wanneer je deze game graag wil kopen wordt je al gelijk gewaarschuwde door boze klanten die gek worden van alle bugs en fouten.


Conclusie
Wanneer je graag nog Sim City 5 wil kopen denk dan wel na of het je waard is. Zoek wel eerst uit of alle `grote`bugs weg zijn en het spel ten minsten speel baar is. Wanneer deze bugs opgelost zijn is Sim City een prima en zeer uitdagende game, maar voor nu zul je je ergeren aan de hoeveelheid van fouten in het spel.
Mijn advies is om nog even te wachten met het kopen van Sim City 5 en er dan zeker van zijn dat de bugs opgelost zijn.







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...