Mortal Kombat vs. DC Universe


*Spel uitleg:


Mortal Kombat vs. DC Universe is de ultieme vechtgame voor fans van zowel de Mortal Kombat-serie als de helden uit de stal van het DC universum. Alle vechtbazen uit de klassieke Mortal Kombat-games nemen het op tegen superhelden als Batman en Superman, om uit te maken wie nu echt de sterkste is. Elke vechter en superheld heeft daarbij zijn of haar eigen karakteristieke vechtbewegingen.

De zogenaamde finishing moves zijn hier het ultieme voorbeeld van. Zoals in iedere Mortal Kombat-game heeft elk personage deze ultieme aanval om een gevecht de beslissen en hebben de superhelden uit het DC-universum deze ditmaal ook. Deze moves komen nog beter tot hun recht in het zogeheten Klose Kombat, waarbij je in close-ups ziet waar een personage wordt verwond of zijn kleren aan stukken worden gescheurd.

Nieuw is ook Freefall Kombat, waarbij een gevecht zich afspeelt tijdens een vrije val in het diepe. Het traditionele vechten in arena's is daarnaast ook aanwezig, met arena's die flink te lijden hebben van het gevecht en helemaal kapot kunnen. In Mortal Kombat vs. DC Universe kom je arena's tegen uit zowel Mortal Kombat, als steden als Gotham City en Metropolis. Heb je alle singleplayer-modi helemaal kapot gespeeld? Dan kun je het online opnemen tegen iedereen over de hele wereld, om te laten zien wie de beste is

*Te spelen op:
Xbox 360 , Ps3

*Prijs/ te koop bij:
Ps3:
€ 19,99 / bol.com
€ 17,00 / free record shop

Xbox 360:
€ 19,99 / bol.com
€ 17,00 / free record shop

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...