Your Shape


*Spel uitleg:

Your Shape Fitness Evolved 2013 is een fantastisch fitness spel dat je helpt om jouw persoonlijke doelen te bepalen en te behalen op een leuke en motiverende manier. Ontmoet al je vrienden online om het tegen elkaar op te nemen en samen te werken naar jullie fitness doelen.

Met 125 verschillende workouts en 215 oefeningen bevat Your Shape Fitness Evolved 2013 een gigantisch aanbod aan activiteiten. Of je nu op zoek bent naar krachttraining oefeningen, cardio workouts, stretchen of relaxen, Your Shape heeft het allemaal.


Your Shape is jouw persoonlijke trainer. Stel een fitnessprogramma samen voor vier weken. Het programma past zich aan op jouw huidige fitnessniveau en voorkeuren. Zet je persoonlijke doelen en plan in hoe vaak je wilt sporten. Wordt fit en blijf gemotiveerd met een stijgende moeilijkheidsgraad en met “Dagelijkse Taken”.

Your Shape Fitness Evolved 2013 is volledig online verbonden. Met nieuwsberichten, online uitdagingen, ranglijsten, prestaties en mogelijkheid om competitites met vrienden te houden zet Your Shape de standaard in het nieuwe Nintendo-netwerk. Ga naar de Your Shape Center website en sluit je aan bij de Your Shape gemeenschap. Hier kan je jouw statistieken en status altijd en overal bekijken, of meedoen met community evenementen en wereldwijde uitdagingen.

Technologie
Your Shape Fitness Evolved 2013 gaat verder in de lijn van de franchise door de beste workout technologie te bieden. Inclusief voortgangsregistratie, motiverende online functies, High Definition spelbeelden en prachtig vormgegeven virtuele coaches.

In vorm raken gaat niet alleen om oefeningen
Your Shape Fitness Evolved 2013 bevat een digitaal kookboek met meer dan 150 recepten voor iedere gelegenheid. Hierdoor kan je altijd goed, maar ook gezond eten.

*Te spelen op:
Wii U

*Prijs / te koop bij:
€ 29,99 / bol.com
€ 26,00 / free record shop


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...