East India Company


*Spel uitleg:

East India Company
In East India Company leren spelers over het grootste handelsimperium ter wereld en stappen ze in geweldadige veldslagen. East India Company bevat spectaculaire graphics en adembenemende omgevingen. De game zal RTS-fans dagenlang aan hun PC gekluisterd hebben. Wie vertrouwd is met games zoals Anno, Age of Empires en Civilization, zal zich meteen thuis voelen.
Vecht, beheer en heers!
Spelers vechten, managen en heersen over hun ruilhandel die strekt van Europa tot het Verre Oosten. Kies uit acht verschillende nationaliteiten: Brits, Frans, Nederlands, Deens, Portugees, Zweeds, Spaans en het Heilige Romeinse Rijk. Je eerste stapen bestaan uit het bouwen van je vloot, het ontdekken van connecties in afgelegen landen en het bestrijden van je rivalen. Kies uit een brede waaier schipklassen, inclusief diverse transport- en oorlogsschepen. Het creëren van een uiteenlopende vloot is belangrijk om specifieke handelsroutes te betreden. Hiervoor kan je zelf schepen groeperen en op pad sturen. Met extra controle en upgrades kan je ook je havens verbeteren en je dominantie in de wereld verhogen.
Twee in één
Conflicten en oorlogen zijn onvermijdelijk. Wanneer een vijandig schip met een ander schip strijdt, ontdek je spectaculaire zeeslagen die zich in real-time ontplooien. Jouw tactische beslissingen bepalen of je handelsgoederen zinken naar de bodem of dat ze veilig aanmeren in je havens. Verwoestende schepen schieten oorverdovende kanonnen. Zie hoe de kanonskogels zich een weg door de vijandelijke schepen en hun bemaning banen. Wil je meer tactische diepte, dan kan je het roer zelf nemen en één van je schepen besturen.
- Spectaculaire en epische zeeslagen.
- Twee commando modes: bestuur je schepen met de RTS mode of neem zelf het roer in een enkel schip met de Direct Command mode.
- Kies uit 10 realistische schiptypes, van kleine sloepen tot grootse oorlogsschepen.
- Unieke combinatie van oorlog en handel.
- Acht speelbare naties: Groot-Brittannië, Frankijk, Nederland, Portugal, Denemarken, Zweden, Spanje en het heilige Romeinse Rijk.
- Neem havens over en bescherm je lading en handelsroutes.

*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ 12,99 / bol.com
€ 11,99 / free record shop

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...