Wildlife Park 3


*Spel uitleg:

Wildlife Park 3 is het nieuwste deel binnen de Wildlife Park-serie waarin spelers een dierenpark moeten onderhouden. Niet alleen moeten de dieren veilig leven, ook moet er genoeg eten zijn, moeten planten blijven leven en moet het park veilig zijn voor bezoekers. Bovendien moet je zorgen voor je personeel, en die kunnen natuurlijk erg lastig zijn!

Dit simulatiespel bevat een heel eco-systeem met alle infrastructuren van een modern dierenpark. Alle karaktereigenschappen van vijfentwintig verschillende dieren zijn verwerkt in de game. Zo worden de verhoudingen tussen de dieren snel duidelijk, en bovendien zie je ook hoe dieren onderling met elkaar omgaan, hoe oud ze worden, agressief ze zijn en jonkies geboren worden.


Bovendien bevat Wildlife Park 3 veertig soorten planten uit diverse plekken op aarde en heb je meer dan tweehonderd elementen ter beschikking om je park aan te kleden. Verzorg de bezoekers goed, maar zorg er dus vooral goed voor dat de dieren het goed naar hun zin hebben in jouw park!

Wildlife Park 3 laat je rustig je eigen park maken, maar je kunt ook de twintig missies proberen af te ronden. Die keuze is natuurlijk geheel aan jou. Zeg nou zelf, wie wil er niet voor tijgers en zebra's zorgen?


*Te spelen op:
Pc

*Prijs / te koop bij:
€ 33,99 / bol.com 
€ 33,50 / free record shop

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...