Ninja Gaiden 3 Razor's Edge


*Spel uitleg:

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge is de speciale Wii U-versie van het nieuwste deel in de bloedige actieserie van Team Ninja. In Ninja Gaiden 3 maak je op een nieuwe manier kennis met de heldhaftige ninja Hayabusa. Ontdek zijn duistere verleden in dit razendsnelle actiespektakel!
Speel een gloednieuw verhaal met uitdagende actie in Ninja Gaiden 3. De makers hebben in dit deel het vechtsysteem volledig herzien waardoor het neerhakken van vijanden ongenadig bruut aanvoelt. Je trouwe Dragon Sword is slechts één van de vele wapens die je gedurende het uitgebreide avontuur in handen neemt!
Het aanraakscherm van de Wii U-gamepad zorgt voor een gestroomlijnde besturing voor deze game boordevol actie. Speciaal voor de Wii U-versie van het spel zijn extra wapens toegevoegd, waaronder drie soorten ninpo's. De verbeterde kunstmatige intelligentie van de vijanden zorgt bovendien voor meer uitdaging, dus wellicht is de Wii U-versie nog moeilijker dan zijn voorganger op de Xbox 360 en Playstation 3.
Ninja Gaiden 3 bevat voor het eerst in de serie een coöperatieve online modus waarin twee spelers gelijktijdig het verhaal kunnen doorlopen. In de competitieve online modus neem je het juist tegen elkaar op in een serie uitdagingen die bepalen wie zichzelf een Master Ninja mag noemen!
Beleef het duistere verleden van Hayabusa en ontdek één van de beste actiegames ooit met Ninja Gaiden 3!

*Te spelen op:
Wii U , Ps3 , Xbox 360

*Prijs / te koop bij:
Ps3:
€ 63,50 / free record shop

Xbox 360:
€ 63,50 / free record shop

WiiU:
€ 56,99 / free record shop
€ 56,99 / bol.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...